Bellemond Residence Montenegro
Stanovi premium klase u samom srcu primorja Crne Gore
Bellemond Residence Montenegro - Mogućnost kupovine stanova direktno od investitora u samom srcu primorja Crne Gore.
Panoramski pogled na more. U potpunosti opremnjeni. Portirska usluga 24/7.

Za investiciju. Za odmor. Za život.
+3 826 988 85 50
sales@horozontinvest.me

Becici, Budva
Vi dobijate nekretninu
Za život
Crna Gora je možda i najbolje mjesto za život. Priroda, ljudi i životna sredina su ovde nevjerovatni. Vlasništvo nad imovinom je osnova za dobijanje boravišne dozvole. Stupanje u Evropsku uniju je planirano za 2025 godinu.
Mjesto za odmor
Crna Gora nudi mnogo, može se istraživati beskonačno i svaki put iznova. Za vrijeme odsustva, vlasnik stana može da zaduži kompaniju za izdavanje apartmana da izdaje stan u njegovo ime.
Za investiranje

MontCrna Gora - stalno rastuće tržište nekretnina koje nadmašuje inflaciju, sa stabilnim pravnim okvirom iprijateljskim odnosom prema Rusima.

Očekivani prinos od najma stanova do 8% godišnje.

Prednosti projekta
 • Nevjerovatan pogled
  Dobićete panoramski pogled na more - zauvijek. Na teritoriji ispred kompleksa zabranjena je visoka gradnja. U narednih 10 godina odobreno je uređenje i gradnja elitnog porodičnog niskoetažnog odvojenog kompleksa u priobalnom pojasu
 • Dostupnost infrastrukture
  Oko kompleksa ćete naći:
  Park
  Igrališta
  Prodavnice prehrambenih proizvoda
  Fitnes- centre
  Medicinske klinike
  Restorane i barove na razumnoj udaljenosti od kompleksa
 • Ekološka i bezbjedna plaža

  Široka privatna plaža sa bezbjednim i blagim ulaskom u more i mekim pijeskom. Svake godine je dobitnik prestižne nagrade Plava zastava zbog poštovanja visokih ekoloških standarda i bezbjednosti. Stanarima kompleksa dostupna su rezervisana mjesta 24/7 i dostava do plaže i obratno električnim kolicima.

 • Svoj podzemni parking
  Kompleks posjeduje podzemni parking na dva nivoa i prostrani lift za vozila. Parking mjesta su predviđena za svaki apartman.
 • Premijum enetrijeri dizajnerskog biroa
  Unutrašnja dekoracija se vrši prema projektu dizajnerskog biroa https://www.isikmimarlik.com.tr od visokokvalitetnih materijala : individualnoodabrani mermer, dizajnerska rešenja u drvetu i kamenu. Stanovi se predaju po sistemu ključ u ruke. Instaliran je sistem " Pamtna kuća " kompanije Legrand. Postoji mogućnost opremanja po individualnom dizajnu.
 • Dobri uslovi plaćanja
  Moguća je prodaja uz plaćanje u roku od 8 godina. Prva uplata -15 %.
  Moguće je platiti u Rusiji putem bankovnog akreditiva. Moguća je isplata u kriptovaluti.

Bečići - Budvanska rivijera

Odličan izbor za odmor i rad na daljinu
Pješčane plaže
U Bečićima je prostrana plaža, mnogo šira od budvanske, dužine oko 2 km, sa blagim ulaskom u more, mekim pijeskom i velikim izborom aktivnosti na vodi. Plaža je nosilac prestižne nagrade Plava zastava zbog poštovanja visokih ekoloških standarda i bezbjednosti. Bellemond Residence raspolaže privatnom plažom sa rezervacijama za vlasnike kompleksa.
Ogromne terase sa pogledom na more
Praktično iz svih apartmana kompleksa pruža se panoramski pogled na Jadransko more zahvaljujući prirodnoj zakrivljenosti obalske linije. Na ogromnim terasama čuje se šum mora, a zalasci sunca i svitanja nas navode da se osjećamo kao u bajci.
Blizina Budve

2 km pješke pored Jadranskog mora djele stambeni kompleks Bellemonde Residence od jednog od najpopularnijih gradova Crne Gore- Budve.

U blizini se nalaze i istorijski spomenici

Sasvim blizu kompleksa nalazi se crkva Svetog Tome, ostrvo Sveti Stefan, a istorijski centar Budve je u potpunosti uvršten u UNESCO spomenike . Istovremeno, Bečići, udaljeni 2 km od Budve, pružaju udobnost bez gužve turista, za razliku od turističkih centara Crne Gore.
Položaj kompleksa
Bellemond Residence Montenegro nalazi se u Bečićima, Budva
Kompleks se nalazi na prvoj liniji mora
Do plaže -150 metara
Do istorijskog centra Budve - 2 km
Do aerodroma Tivat- 30 minuta
Do aerodroma Podgorica- 50 minuta
Planiranje apartmana
Na svakom tipskom spratu kompleksa- nalazi se 8 stanova sa pogledom na more i planine. Stanovi se prodaju opremnjeni po sistemu ključ u ruke- vi možete odmah useliti ili izdavati. Moguće je opremanje po sopstvenom dizajnu.
O kompaniji- investitoru
Kompanija Horizont Invest posluje na crnogorskom tržištu od 2018. godine. Bellemond Residence Montenegro - jedan od dva projekta investitora u stadijumu izgradnje.
Napredovanje projekta

Prema planu, prvi stanovnici će se useliti u Bellemond Residence Montenegro u prvom kvartalu 2024. godine.
Investiciona atraktivnost

Kupovina nekretnine u inostranstvu odlična je odluka za ulaganje. Osim sopstvenog stana u živopisnom rejonu Crne Gore Vi dobijate i stabilan prihod od izdavanja. Panoramski pogled na more, evropski kvalitet izgradnje, cjelodnevna portirska usluga, sistem " pametna kuća", čišćenje i kvalitetne usluge u zgradi garantuju veliko interesovanje stanara za Vašu nekretninu, uštedu i povećanje kapitala za Vas.

Cjenovnik
Brošura
Zatražiti poziv
Ispunite formular i mi ćemo vas pozvati u roku od jednog sata

Davanjem ovih podataka pristajete na korištenje, obradu i pohranu ličnih podataka.

Prodajne kancelarije
+3 826 988 85 50
Mi radimo od ponedeljka do petka od 9:00h do 19:00 h
Svi fotomaterijali su lična imovina. Sva prava su zaštićena