TIVAT GARDENS

Horizont Invest je građevinska kompanija koja od 2017. godine implementira uspješne projekte. Sa ponosom predstavljamo najnoviji projekat - Tivat Gardens.

Tivat, Montenegro
Catalogue

Ovaj pažljivo osmišljen projekat omogućava privatnost i udobnost u zgradi.

Kompleks i njegovo predivno okruženje se nalaze na odličnoj lokaciji. Kompleks je u blizini vrhunskih restorana i modernih barova, ali u isto vrijeme na prihvatljivoj udaljenosti od turističkih ruta. Tivat Gardens predstavlja nov, ekološki način života sa jedinstvenom infrastrukturom u okviru kompleksa. Uživajte u okruženju koje kombinuje privatnost, mir i udobnost.

Kao bonus, stanari kompleksa mogu uživati u nizu odličnih sadržaja, uključujući spa centar sa saunom, parna soba i privatne sobe za masažu. Dok je naša teretana, puna specijalnih sprava, savršena za ljubitelje fitnesa, otvoreni bazen sa grijanjem i dnevni boravak sa otvorenim kaminom pružaju prijatnu atmosferu za one koji traže mirno mjesto. Prostor za roštilj, idealan za obroke na otvorenom, sadrži više šarmantnih pergola, od kojih je svaka opremljena otvorenim kaminom koji stvara intimnu atmosferu. Dečja igrališta mogu da koriste svi mladji stanari kompleksa. Pored toga, nudimo kozmetički salon i bioskopsku salu. Sobe za sastanke pružaju prostore za društvena okupljanja i poslovne sastanke. Takođe, u okviru kompleksa postoji šarmantan kafić/pekara i prodavnica, koji će zadovoljiti vaše svakodnevne potrebe na licu mesta. Naša parking mesta i garaže su veoma prostrane. Svaki stan ima obezbjeđen skladišni prostorom koji vam omogućava da tu odlažete stvari i da vam ne zauzimaju prostor u stanu.
Kompanija za upravljanje apartmanima nudi 24-časovnu uslugu konsijerža, kao i opciju upravljanja vašom imovinom, koja pruža i dugoročno i kratkoročno iznajmljivanje na osnovu vaših ličnih planova odmora i putovanja.
Ekskluzivni dizajn enterijera ANSER&Partners je zadužen za kompletno opremanje stambenih objekata, obezbjeđivanje kućnih aparata i opremanje odvojene ostave u podzemnom dijelu zgrade, kao i ergonomsku organizaciju javnih prostora za udobnost u svakodnevnom životu.
Projekat je osmišljen korišćenjem vrhunskih materijala i savremene opreme. Veoma smo ponosni na pejzažni dizajn i enterijere javnih površina koje predstavljamo.
Uz svaki kupljeni stan dobijate:

- Individualni dizajn od ANSER&Partners, uključujući posebno dizajniran nameštaj za svaki pojedinačni stan;

-Kućni aparati koji uključuju: mašinu za pranje sudova, šporet, frižider, mikrotalasnu pećnicu, aspirator, veš mašinu i bojler;

-Sve vodovodne instalacije su od sljedećih proizvođača Villeroy & Boch, Kartell, LAUFEN ili Dornbracht;;

-LeGrand sistem pametne kuće;

-Samostalni ventilacioni sistem;

-Samsung VindFree sistem klimatizacije;

-Energetski efikasno zastakljivanje;

-Inženjerski sistem za uštedu energije;

-Spot sistem osvetljenja i LED rasvjeta u svim prostorijama;

-Ulazna vrata sa kombinovanom bravom za kartice/ključeve/otiske prstiju;

-KONE liftovi sa Murano staklom;

-Brzi internet;

- Prostor za skladištenje;

- recepcija 24/7;

-Sistemi bezbjednosti i video nadzora;

-Sistemi kontrole i upravljanja pristupom kompleksu.

Zatražiti poziv
Ispunite formular i mi ćemo vas pozvati u roku od jednog sata

Davanjem ovih podataka pristajete na korištenje, obradu i pohranu ličnih podataka.

Prodajne kancelarije
Mi radimo od ponedeljka do petka od 9:00h do 19:00 h